Lagbevakning via lagportalen

Har du en verksamhet som du driver är lagbevakning ett bra alternativ för att vara varse om vilka lagar och regler som gäller.

Lagbevakning kan beskrivas som lagefterlevnad. För att göra detta har det skapats en tjänst via en portal där du som kund kan följa allt ifrån vilken lagstiftning som gäller och uppdateringar om lagar inom olika segment som miljö, kvalitet, arbetsmiljö eller informationssäkerhet. Med denna tjänst ligger du ett steg före och ger dig möjligheten att alltid ta en titt om vad som just gäller med din verksamhet inom lagens ramar. Mer info om ämnet finns tillgänglig på Revolutionerande lagbevakning om intresse finns.

Lagportalen tillför dig en effektiv lagbevakning

Via lagportalen har du möjligheten att se efter lagbevakningen i Sverige om allt som berör din verksamhet. Dessutom får du lagstiftningar från EU-länder samt från de nordiska länderna Finland, Norge och Danmark. Detta är något för dig som vill ge din verksamhet en extra knuff och effektivisera arbetet inom den. Genom att ha tillgång till dessa lagstiftningar så begås det mindre misstag samt att du får ut informationen inom verksamheten snabbast möjligt. Dessutom om en lagändring sker på någon punkt som skulle påverka verksamheten så får du reda på det. Då riskerar du inte att det blir komplikationer i efterhand som skulle påverka din verksamhet negativt. Lagbevakning är även en trygghet för dig som sköter en verksamhet.

Lagportalens tjänster

Om du skaffar dig tjänsten lagportalen så kommer du få månatliga uppdateringar om förändringar som skett inom lagstigningen. Om en förändring har skett kan du enkelt skicka uppgifterna till andra delar av verksamheten som sedermera kvitterar tillbaka att de tagit del av informationen. Du kommer att kunna ta del av färdiga checklistor vilket säkerställer att lagstiftningen efterföljs. Lagportalens tjänster finns i tre olika versioner vilket ger dig möjligheten att välja vilken tjänst som du tror skulle passa er bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *