Bygg ett attefallshus i Stockholm

För den som äger mark i Stockholm kan det vara smart att bygga ett Attefallshus. Det har nog inte undgått någon hur bostadssituationen i Stockholm ser ut. Det byggs fler bostäder, men det räcker ändå inte till för den mängd människor som bor i huvudstaden. Utifrån den rådande situationen är det bra om alla gör vad de kan för att bidra till att minska bostadsköerna.

Attefallshus som bostad

För att få föra upp ett Attefallshus på sin mark krävs det tillstånd. Det behöver göras en ansökan om bygglov, innan arbetet startar. Så snart pappersarbetet är klart, och ansökan godkänd, finns det olika ändamål att skapa ett Attefallshus för. Ett Aattefallshus får vara större än en friggebod, och det får även inredas som ett mindre bostadshus. Det är därför bra att göra ett extra hus, och möjligen ha för uthyrning. I Stockholm skulle det vara en bra sak att göra för de bostadssökande, vilket även leder till en extra inkomst för den som hyr ut bostaden.

Attefallshus finns i många olika varianter, både färdiga byggnader och i satser som monteras ihop själv. Ett effektiv attefallshus Stockholm är bra för att hålla priserna nere, genom att tänka på kostnader för materialet och senare även el och ledningar som dras till huset, kan mycket pengar sparas.

Markägare i Stockholm

De som äger mark har ofta olika tankar kring marken, och vad den ska användas till. Några tycker om att ha en gräsmatta, utan närmare syfte med den. Andra vill ha mycket uppfört på sin tomt, och där kan ett attefallshus falla in fint i den bilden. För de som inte vill bygga ett komplementboende kan attefallshus användas för andra ändamål också. Då Stockholm är trångbott är det inte ovanligt att bygga ett garage för att inte behöva parkera på gatan, ett extra förråd eller växthus är också byggnader som uppförs på marken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *