Blästring i Stockholm

Med hjälp av blästring i Stockholm kan du rengöra ytor på fasaden eller andra ytor där du vill ha bort smuts, rost, färg och andra beläggningar. Blästring är även en effektiv förbehandling till efterkommande målning i form av rostskyddsmålning och andra ytbehandlingar. När en blästring görs används vanligtvis tryckluft, men vatten kan även förekomma. Detta i kombination med fasta partiklar som sand, även kallad sandblästring, kan det mesta tas bort från fasader samt andra ytor som är exempelvis rostiga. Blästring i Stockholm används även för att avlägsna rost från fordon bilar, båtar och liknande.

Tung samt lätt blästring i Stockholm

Det finns två huvudkategorier inom blästring i Stockholm. Den ena är tung blästring som innefattas av högt lufttryck som överstiger 5 bar med tunga blästringsmedel. Den andra är lätt blästring som innefattas av lätta blästringsmedel där lufttrycket inte överstiger 4,5 bar. Med banbrytande blästring Stockholm har du möjligheten att få tillgång till båda metoderna. Vilken metod som används på jobbet grundar sig till största del av hur ytan på det som ska blästras ser ut. Vissa ting på exempelvis fasader kan inte lösas bort med lätt blästring och därför krävs det att en tung blästring görs.

Pris blästring i Stockholm

Vad priset landar på vid en blästring i Stockholm är väldigt individuellt. Detta beror på vad som ska blästras samt omfattningen av själva jobbet. Ska du få hjälp med att exempelvis blästra en hel kaross kan du räkna med några tusenlappar. Har du en båt på cirka 30 fot som ska blästras finns det uppgifter på en summa av 10 000 kr inklusive moms. Finns det intresse för ett specifikt pris för det specifika jobbet för blästring kan du enkelt skicka in en offert. När denna offert har tagits om hand kommer du få ett prisförslag på jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *