Bästa valet av takläggare Enköping

Om man söker efter takläggare i Enköping så är arbetande takläggare enköping definitivt ett klokt och bra val med mycket unika och hållbara tjänster! Med en lång erfarenhet inom takläggningsbranschen på hela 25 år, seriösa, kompetenta hantverkare och gedigen rådgivning ska man som kund kunna känna sig trygg med arbetet som ska utföras, oavsett om det är ett stort eller litet tak.

Tjänster och arbetssätt

Takläggare i Enköping har en rad pålitliga tjänster som utförs endast av yrkeskunnig personal. Man blir erbjuden 50 års garanti på plåten och de möter alla de utmaningar som kan komma med ett professionellt utförande och snabbhet. Några av de fantastiska utföranden som takläggare i Enköping utför är bland annat att man bygger dubbla luftspalter. Det innebär att man bygger så att luft kan passera fritt och då undvika både mögelskador och fuktskador. En annan fantastisk del av arbetet är att man använder sig av en helt unik farmarskruv. En vanlig farmarskruv burkar bara vara lackad en gång och rostar därefter. Då takläggare i Enköping använder sig av en så kallad kingiskruv som är lackad tre gånger, ger detta ett starkt skydd mot rost på många år och har en 50-års lång garanti. Man erbjuder också mögelfritt virke vilket gör takläggare i Enköping helt unikt i sitt slag då virket håller i generationer. Hängrännor som är skarvfria är också en unik tjänst av takläggarna som gör att man undviker vattenläckage över dörrar och fönster.

Varför välja takläggare i Enköping?

Med 25-års erfarenhet i branschen med kunnig yrkespersonal, unika tjänster och arbetssätt, är takläggare ett av de bästa valen man kan göra om man ska lägga om, eller lägga ett helt nytt tak. Unika produkter erbjuds för hållbarhet i generationer men givetvis erbjuds också en offertförfrågan och bred kunskap som ska göra att man känner sig fullständigt trygg. Resultatet blir ett hållbart tak som ska kunna hålla i generationer och du kommer undvika skador på lång sikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *